Springkussen Circus

OMSCHRIJVING:

Het springkussen "Circus" met zittende clown is een leuk en vrolijk springkussen. Door de heldere en vrolijke kleuren is dit springkussen een echte blikvanger!

 

Niet alleen de vrolijke kleuren zorgen ervoor dat dit springkussen goed opvalt, maar ook de blije clown die boven de ingang zit. Wanneer de kinderen springen, gaan de armen van de clown bewegen, dus die feest gewoon mee!

 

Voorzien van regen/zonnedak

PRIJZEN: (incl. btw)

Dagprijs

€  95,--

Weekendprijs

€  145,--

Standaard geleverd incl. grondzeil en 10 meter kabelhaspel

KENMERKEN:

LXBXH

5,2 x 4 x 5,3m

benodigde opbouwruimte

6,5 x 5m

stroomverbruik

1100 watt

Vraag gelijk een offerte aan!

opzet/afbouwtijd

ca 10 minuten

aant. personen opzet/afbouw

capaciteit

1-2

ca 10 kinderen

Veilig, betaalbaar en eenvoudig huren

 

Bij Partyverhuur Vliegen kunt u een springkussen huren met de beste prijs en kwaliteit. Alle prijzen zijn weergegeven inclusief BTW omdat wij houden van duidelijkheid. Onze springkussens en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

 

Vraagt u een offerte aan bij Partyverhuur Vliegen dan ontvangt u vaak dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren ook hiervoor bent u Partyverhuur Vliegen aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

 

Mocht een product/ attractie ontbreken vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continue bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

 

Feestje? Heeft u al gedacht aan een partytent, statafel, servies of een popcornmachine?  Bij Partyverhuur Vliegen kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

 

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

 

VRAAG OFFERTE/INFO AAN

Denkt u ook bij uw planning/bestelling aan:

Popcorn machine

Statafel

Suikerspin machine

Vanaf € 60,--

Vanaf € 6,50

Vanaf € 50,--

prijs voor weekend/3 dgn incl btw

prijs voor weekend/3 dgn incl btw

prijs voor weekend/3 dgn incl btw