OPBLAASFIGUUR ABRAHAM

OMSCHRIJVING:

Met behulp van deze opblaasbare Abraham weet iedereen dat er een jarige is! Bij het bereiken van het vijftigste levensjaar of een andere mijlpaal.

De opblaasbare pop staat binnen enkele minuten en wordt in een handige zak geleverd. De pop is heel gemakkelijk op te zetten en af te bouwen.

PRIJZEN: (incl. btw)

Dagprijs

€  ---

Weekendprijs

€  37,50

Standaard geleverd incl. grondzeil en 10 meter kabelhaspel

KENMERKEN:

Vraag gelijk een offerte aan!

Hoogte

ca 4 m

benodigde opbouwruimte

stroomverbruik

opzet/afbouwtijd

aant. personen opzet/afbouw

 

2 x 2m

300watt

ca 10 minuten

1-2

 

Veilig, betaalbaar en eenvoudig huren

 

Bij Partyverhuur Vliegen kunt u een o.a. springkussens huren met de beste prijs en kwaliteit. Alle prijzen zijn weergegeven inclusief BTW omdat wij houden van duidelijkheid. Onze springkussens en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

 

Vraagt u een offerte aan bij Partyverhuur Vliegen dan ontvangt u vaak dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren ook hiervoor bent u bij Partyverhuur Vliegen aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

 

Mocht een product/ attractie ontbreken vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continue bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

 

Feestje? Heeft u al gedacht aan een partytent, statafel, servies of een popcornmachine?  Bij Partyverhuur Vliegen kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

 

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

 

VRAAG OFFERTE/INFO AAN

Denkt u ook bij uw planning/bestelling aan:

Popcornmachine

Statafel

Suikerspinmachine

Vanaf € 60,--

Vanaf € 6,50

Vanaf € 50,--

prijs voor weekend/3 dgn incl btw

prijs voor weekend/3 dgn incl btw

prijs voor weekend/3 dgn incl btw