Gas Heater

Gas Heater

Wilt u lekker kunnen nagenieten van een zomeravond, zonder u zorgen te hoeven maken over de dalende temperatuur? Huur dan een terrasheater.

Het is algemeen bekend dat het 's avonds snel afkoelt in Nederland, maar door een terrasheater te huren kunt u zelf bepalen wanneer u de avond beëindigd

* Makkelijk in gebruikt!

* Plaatsing in feesttent mogelijk!

Een bijgeleverde 5 kg propaan gasfles zorgt voor minimaal 8 uur warmte.

 

Specificaties

Incl. 5 kg propaan gas

Levering: per stuk

Afmeting± 160

Materiaal: metaal

 

 

PRIJS (incl. btw)

prijs per weekend (of 3dgn)

€  39,50

Vraag gelijk een offerte aan!

Veilig, betaalbaar en eenvoudig huren

 

Bij Partyverhuur Vliegen kunt u een o.a. springkussens huren met de beste prijs en kwaliteit. Alle prijzen zijn weergegeven inclusief BTW omdat wij houden van duidelijkheid. Onze springkussens en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

 

Vraagt u een offerte aan bij Partyverhuur Vliegen dan ontvangt u vaak dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren ook hiervoor bent u bij Partyverhuur Vliegen aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

 

Mocht een product/ attractie ontbreken vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continue bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

 

Feestje? Heeft u al gedacht aan een partytent, statafel, servies of een popcornmachine?  Bij Partyverhuur Vliegen kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

 

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

 

VRAAG OFFERTE/INFO AAN

Denkt u ook bij uw planning/bestelling aan:

Popcornmachine

Statafel

Suikerspinmachine

Vanaf € 60,--

Vanaf € 6,50

Vanaf € 50,--

prijs voor weekend/3 dgn incl btw

prijs voor weekend/3 dgn incl btw

prijs voor weekend/3 dgn incl btw